skip to Main Content

Вишгород активно вивчає інструменти локальної демократії

Як у майбутній Вишгородській ОТГ відбуватиметься діалог між владою та громадою? Якими інструментами впливу на владні рішення послуговуватимуться громадяни? Якою є роль статуту ОТГ у цих процесах?

Ці та інші дотичні теми обговорювалися 5-го листопада у Вишгороді під час презентації й публічного обговорення інструментів локальної демократії Вишгородська ОТГ: розвиток місцевої демократії. Близько 40 осіб (внутрішньо переміщені особи, представники ОГС, влади та просто небайдужі жителі громад) виявилися зацікавлення, аби “зазирнути в майбутнє” й дізнатися про можливості впливу на владу.

Як відзначає координаторка проєкту Віктория Золотухіна, під час обговорення всі погодилися, що статут об’єднаної територіальної громади є надзвичайно важливим і потребує всезагального обговорення.

Ініціатива виконується ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” за підтримки проєкту Програми розвитку ООН в Україні “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Автор: Громадський холдинг "ГРУПА ВПЛИВУ"
Вишгородлокальна демократіяОТГПРООН
Back To Top