skip to Main Content

Виборча реформа в контексті децентралізації

Вчора, в тренінговому центрі “IQ HUB” за ініціативи Агентство економічного розвитку відбувся круглий стіл “Виборча реформа в контексті децентралізації” за участі членів Вознесенської міської виборчої комісії, секретаря Вознесенської міської ради Лариси Торжинської та експертів виборчого законодавства.

Учасники обговорили прийнятий у першому читанні проект Виборчого кодексу, його переваги та недоліки в контексті повноважень виборчих комісій, сертифікації членів комісій. В ході обговорення учасники напрацювали ряд зауважень та рекомендацій до проекту кодексу, усі вони будуть узагальнені та направлені до Центральної виборчої комісії. Інформацію про поточну ситуацію об’єднання м.Вознесенська та Новогригорівської сільської ради повідомила Лариса Торжинська.

За інформацією Центральної виборчої комісії чекати призначення позачергових виборів Вознесенську не варто, адже не внесено зміни до Конституції України, до закону України “Про місцеві вибори”,які б дозволили призначення виборів в містах обласного значення.

Автор: voznesensk
Back To Top