skip to Main Content

В Смизі на Рівненщині проведуть інклюзивний фестиваль «MuralFest»

Інклюзивний фестиваль «MuralFest» проведуть у вересні в смт. Смига Дубенського району Рівненської області. Його метою буде створення платформи комунікації та взаємодії дітей, молоді і дорослих.

В рамках проекту «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» члени Молодіжної ради при Смизькій селищній раді підготували проектну заявку для того, щоб залучити кошти на впорядкування місцевого парку та створення безпечного громадського простору як для дітей, так і їх батьків, дідусів і бабусь. Розпочати вирішили зі створення муралів на сірому паркані та встановлення «лавки толерантності», щоб привернути увагу місцевої влади та громадськості до проблем сучасних дітей, а також потреб вразливих груп населення.

Тож і фестиваль «MuralFest» має посприяти поліпшенню комунікації та взаємодії дітей, молоді і дорослих.

16 серпня в Смизі зібралися проактивні жінки та батьки дітей з особливими потребами, які хочуть спільно з молоддю змінювати життя і простір навколо себе. Зустріч мала на меті обговорення плану дій в рамках.

На цій зустрічі директор РОГО «Комітет виборців України» Олексій Горецький, зокрема, закликав присутніх до відкритого діалогу з місцевими чиновниками та підприємцями, які вважають себе соціально відповідальними та можуть допомогти реалізовувати молодіжні ініціативи.

Проект «Розвиток місцевих громад, що заснований на правах людини» впроваджується РОГО «Комітет виборців України» в рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Автор: Інформаційний відділ РОГО КВУ
дітиінклюзивністьКВУмолодьППЛправа людиниСмига
Back To Top