skip to Main Content

В Херсоні нагородили кращих благодійників

В рамках Національного конкурсу «Благодійна Україна» Фонд громади Херсона «Захист» нагородив 11 найкращих благодійників, меценатів та волонтерів області. Церемонія нагородження пройшла 18 квітня у залі Херсонського обласного художнього музею ім. О. О. Шовкуненка.

Переможців визначали експерти Національної експертної ради «Асоціації благодійників України» відразу в чотирьох номінаціях. Серед переможців – Херсонський Центр позашкільної роботи Херсонської міської ради, Олешківська гімназія Олешківської районної ради, Мирненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Мирненської селищної ради та інші.

«Філантропія, благодійність і волонтерство – один з інструментів активізації та згуртування громади. Чим більше буде людей, небайдужих до розв’язання соціальних проблем, тим кращим становитиметься моральний стан у громаді. Наш хаб як благодійна організація вважає необхідним підтримувати благодійні ініціативи інших, піднімаючи їх рейтинг та авторитет», – зазначила Лариса Польська, керівник Фонду громади Херсона «Захист».

Регіональний конкурс «Благодійна Херсонщина» в рамках національного конкурсу «Благодійна Україна» проводиться вже шостий рік поспіль. Цього року до участі в конкурсі було надіслано 21 заявку. Метою конкурсу є сприяти розвитку благодійництва, меценатства та волонтерства в області.

Нагорода за перше місце в номінації – авторський бурштиновий «Янгол добра»
Автор: адмін
Благодійна ХерсонщинаФонд громади Херсона «Захист»Херсонська область
Back To Top