skip to Main Content

Увага, говорить молодь!

У Херсоні відбулася перша Молодіжна комунікаційна платформа Молодь Talks, організатором якої виступ херсонський хаб – Фонд Захист. Участь у ній взяли молоді активісти, представники громадськості та міської ради.

Розпочався захід із Hard talk. Під час цієї непростої розмови були обговорені «гарячі» питання налагодження комунікації між молоддю та владою.

Іншою важливою частиною комунікаційної платформи стала «Блуканина участі», в ході якої молоді люди мали змогу поблукати коридорами владних органів, дізнаючись на практиці, як їм треба діяти та куди звертатися, щоб отримати підтримку власним ініціативам.

Учасники також взяли участь у діалогових групах, у ході яких директор з розвитку вінницького хабу ВОПО «Джерело надії» Максим Студілко поділився досвідом налагодження партнерства між владою і громадськістю у Вінниці, а виконавча директорка ГО «Громадський центр «Нова генерація» Оксана Глєбушкіна поінформувала про практики, що застосовуються у малих громадах Херсонської області для залучення молоді до прийняття рішень.

На завершення заходу були презентовані молодіжні проекти, які будуть підтримані у рамках міської програми «Молодь Херсона» 2015-2020.

 

Захід проведено у рамках проекту ПРООН «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Автор: Фонд громади Херсона "Захист"
Херсонська область
Back To Top