skip to Main Content

В Хмельницькому презентували 17 нових пріоритетів Плану дій Уряду на 2018-2020 р.р. в рамках ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”

«Партнерство «Відкритий Уряд» на 2018-2020р.р.
Під час даної конференції виконавчий директор ГО «Подільська правова ліга» – Анастасія Площинська розповіла про 17 нових пріоритетів Плану дій на 2018-2020р.р. (OGP Ukraine). Своїми позитивними результатами, напрацюваннями та планами поділились запрошені колеги – Марина Вінер – завідувач сектору забезпечення доступу до публічної інформації апарату Хмельницької облдержадміністрації та Ігор Пещанюк – заступник начальника Управління – начальник відділу примусового виконання рішень Управління ДВС Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області.
Міжнародна багатогранна ініціатива, намір якої об’єднати в єдине ціле громадське суспільство та уряд для покращення, оновлення та стабілізування найкращих напрямків в житті українців.
Детальнішу інформацію про Ініціатива «Партнерство «Відкритий Уряд» в Україні – OGP Ukraine дивіться за даним посиланням: https://youtu.be/B_WeADzVgjI
31 січня 2019 року

План дій “Відкритого Уряду”План дій Уряду до 2020-го року в рамках ініціативи “Партнерство “Відкритий Уряд”…

Опубліковано МТРК "Місто" Четвер, 31 січня 2019 р.

Арештоване майно на 8 мільярдів та заощаджені 55 мільярдів державних коштів – як електронні сервіси забезпечують прозорість

Опубліковано ТВ7+ Хмельницький телеканал. Україна Четвер, 31 січня 2019 р.

Автор: ГО "Подільська правова ліга"
Відкритий урядХмельницький
Back To Top