skip to Main Content

Участь громадян у прийнятті суспільно важливих рішень

Як налагодити ефективний діалог з органами місцевої влади? Як підвищити активність громадян, щоб вони ходили до чиновників не тільки задля вирішення своїх особистих справ, але й уміли ставити питання про проблеми кварталу, мікрорайону, району?

Ці та інші питання розглядалися під час тренінгу “Залучення громадян до прийняття суспільно важливих рішень. Шляхи налагодження діалогу між владою та громадою”, що відбувся в Енергодарі.

Ольга Мартиновська з Громадського холдингу “ГРУПА ВПЛИВУ” та Катериною Пановою з ГО “Агенція місцевого розвитку м.Енергодар” розповідали про різні методи та підходи, які варто застосовувати у спілкуванні з представниками влади. Учасники ділилися досвідом, опрацьовували практичні вправи – вибудовували містки співпраці на своєму мікрорівні, щоб потім нові знання застосовувати на практиці.

Тренінг організовано громадською організацією «МАРТ», словацькою організацією Partners for Democratic Change Slovakia, Освітнім домом прав людини – Чернігів та ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” в рамках проекту за фінансової підтримки SlovakAid та Фонду домів прав людини.

Автор: Громадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУ
громада і владаГромадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУЕнергодарМартиновськатренінг
Back To Top