skip to Main Content

У Кропивницькому презентують нову соціальну гру «Бути жінкою»

«Бути жінкою» – це настільна соціальна гра з категорії так званих «серйозних» ігор. За задумом авторів гра «Бути жінкою» має стати доступним та зрозумілим для людей інструментом перевтілення в одну з восьми унікальних героїнь гри. Усі героїні гри мають магічні супер-сили, але потрапляють в ситуації з реального життя, борються за рівні права і будують своє щастя.

“Жінка-загадка, жінка-таємниця – це  не лише красивий романтичний образ, а й ілюстрація нерозуміння того, що жінка відчуває, що нею рухає, що впливає на її поведінку. А без цих знань і розуміння, важко і ставитись до жінки як до повноцінної людини зі своїми інтересами, бажаннями, потребами і почуттями, Тому ми дуже раді, що Кропивницький в числі перших в Україні гратиме в цю гру”, – зазначила виконавча директорка ГО «Територія успіху» Інга Дуднік.

Гра розроблялась упродовж трьох місяців командою українського благодійного фонду Stabilization Support Services в рамках проекту, що реалізується за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду.

У результаті всі вісім героїнь гри – це збірні образи, які відповідають сучасним реаліям України, що перебуває у стані війни, і де жінки активно долучаються як до громадського активізму, бізнесу, навчання, побудови стосунків та сім’ї, так і до захисту батьківщини у лавах Збройних сил України.

Для участі у грі необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf3qOIV5wldtJ0ZahtkNnIp2wW1B4UJ3mOI7qucfU8Cs_uKQ/viewform?fbclid=IwAR22dSNyeBtGaNJsbD6SejP6ZJVapAP5i-s65T2ZSrWNiLKVYRwzhp1m9Mo

Презентації проводяться в рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», що триває з 25 листопада по 10 грудня. Більше інформації про гру – http://radnyk.org

Автор: Олена Горобець
16 днів проти насильстваКропивницькийТериторія успіху
Back To Top