skip to Main Content

Тренерські навички для тренерів з соціальної згуртованості

10 червня Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” провів тренінг для тренерів з соціальної згуртованості.

Ми розглянули найактуальніші питання, які за нинішніх умов взаємодії та комунікацій між суб’єктами навчання, потребують, за зізнанням самих тренерів, додаткового вдосконалення. А саме – питання про те, яким чином можна створити комфорт для учасників та тренерів? Яким має бути “криголам”? Які є переваги роботи в парі? Які тренерські навички необхідні в сучасному світі? Як зацікавити аудиторію?.. Та багато інших аспектів, з якими стикаються тренери на практиці.

Про ці та інші секрети тренерської роботи розповідала виконавча директорка холдингу Тетяна Дурнєва. Учасниками заходу були тренери та тренерки, які проводять навчальні й практичні заходи на тему соціальної згуртованості в громадах Донецької та Луганської областей.

Сподіваємося, набуті знання й навички стануть у нагоді місцевим активістам та тренерам й вони зможуть ефективніше працювати в середовищі організацій громадянського суспільства!

Захід організовано ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” в рамках проекту “Створення та інституційний розвиток мережі Громадських організацій ХАБів”. Проект підтримується Програмою розвитку ООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, та реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Автор: Громадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУ
Громадський холдинг ГРУПА ПЛИВУ
Back To Top