skip to Main Content

У Чернігові відбувся тренінг для тренерів

Громадська організація МАRТ продовжує реалізацію проекту “Самоврядування для людей. Розвиток потенціалу місцевого самоврядування та місцевої державної адміністрації у сфері співпраці з громадськістю».

На днях в Чернігові на базі Освітній дім прав людини в Чернігові / Human Rights House in Chernihiv відбувся вже другий тренінг для тренерів, після якого 22 підготовлених за темою тренери проведуть 44 тренінги для органів місцевого самоврядування.

Учасники проекту отримали чудову підготовку, а також відвідали Словаччину, де вивчали досвід громад та пройшли додаткове навчання. Тому на цьому тренінгу підготовлені тренери демонстрували вже власну тренерську майстерність.

Одними з найкращих були саме представники нашої Мережа Хабів України – Костянтин Філенко від Фонд громади міста Херсон “Захист”, Євген Гурницький від “Територія успіху”, Оксана Осарчук від ГО ГО “Подiльська правова лiга”, Ольга Мартиновська та Тетяна Дурнєва від Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ»  та Максим Студілко від Джерело надії / Spring of Hope!

Вітаємо Вас, друзі!

Попереду багато роботи, але ми раді,що наша Мережа поповнюється та посилюється таким чудовим та потужним тренерським потенціалом!

Автор: Людмила Цвєтаєва
ГО МАРТОсвітній дім прав людини в Черніговіправозахисні організаціїЧернігівЧернігівщина
Back To Top