skip to Main Content

Жанна Соловйова: “Такі проєкти, як “Впливові”, є рушійними для залучення молоді до процесів прийняття рішень у громадах”

Понад 200 “впливових” молодих людей із 12 областей України з’їхалися 10-11 лютого 2024 р. на форум до Львова, аби представити свої проєктні ініціативи, спрямовані на розвиток громад. 

Під час форуму журі проєкту “Впливові” заслухали 35 інноваційних проєктів у сфері неформальної освіти, національно-патріотичного виховання, розвитку молоді, туризму, здорового способу життя тощо. 

Цікаві, креативні та продумані візуальні презентації та представлення проєктів. Розумію, що це чудовий результат кількамісячного навчання молоді та робота менторів проєкту “Впливові”. Серед ідей, які оцінювала наша команда журі, були такі, що стосуються створення молодіжних просторів, дизайнування парків громади, профорієнтації та мобільності молоді, художня майстерня, інклюзивний ігровий майданчик, антикорупційна ініціатива та інші. Загалом ми заслухали 17 проєктних ініціатив. У ході оцінки усі члени журі надавали конструктивні поради та рекомендації. Дякую Ярославу Жидику та команді EasyBusiness за запрошення та можливість познайомитися із “впливовою” молоддю. Переконана, що такі проєкти, як “Впливові”, є рушійними для залучення молоді до процесів прийняття рішень у громадах, зазначила Жанна Соловйова, членкиня журі, голова правління ГС “Мережа хабів громадянського суспільства України”. 

Під час форуму Жанна Соловйова представила актуальний грантовий конкурс від Мережі хабів України – “Малі гранти для новостворених та недосвідчених організацій громадянського суспільства” та заохотила молодь до подання проєктних заявок на цей конкурс (дедлайн 20 лютого 2024 р.), а також звернула увагу учасників форуму, зацікавлених у створенні молодіжних просторів у своїх громадах, на можливості програми “Віднова:UA” (дедлайн 04 березня 2024 р.)

Проєкт “Впливові” здійснюється Українською академією лідерства спільно зEasyBusiness та Центром Економічного Відновлення за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».

Автор: olbortn
Back To Top