skip to Main Content

Запрошуємо взяти участь у проєкті “Місцева адвокація для ВПО”.

Ви знаєте актуальні проблеми та потреби внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у своєму місті, селищі чи громаді? Ви маєте групу однодумців, які вірять, що спільними зусиллями можна досягти успіху? Ви готові до системної адвокаційної роботи у своєму регіоні, але потребуєте покращення знань та підтримки? Тоді запрошуємо Вас взяти участь у нашому проєкті “Місцева адвокація для ВПО”.

Учасники/ці проекту отримають можливість пройти триденний тренінг з адвокації та комунікації й отримати допомогу при реалізації адвокаційних та інформаційних кампаній в своїх громадах.

До участі запрошуються представники/ці громадських об’єднань внутрішньо переміщених осіб з усіх регіонів України, які мають досвід співпраці з місцевою владою в своїх нових громадах.

Перевага при відборі буде надаватися командам з двох людей, в яких є представники/ці місцевої влади та внутрішньо переміщені особи.

Для участі у проєкті необхідно заповнити анкету та надіслати відео тривалістю до 2 хвилин з короткою інформацією про себе та вашими ідеями щодо того, які місцеві рішення можуть бути прийняті на підтримку інтеграції ВПО.

Зверніть увагу: тренінги пройдуть в Києві 20-22 жовтня та 25-27 жовтня. При заповненні анкети прохання вказати, в які саме дати Ви готові приїхати.

Організатори відшкодовують витрати на проїзд (автобус, купе, Інтерсіті 2 класу), харчування протягом навчання та проживання.

Заявки на участь в проєкті приймаються до 3 жовтня 2019 року.

Організатори залишають за собою право зв’язуватися лише з тими, хто буде відібраний до участі у проєкті та не пояснювати причини відмови. Інформація про результати відбору буде надіслана переможцям не пізніше 10 жовтня.

За більш детальною інформацією звертайтеся поштою grupa.vplyvu@gmail.com (тема в листі “Місцева адвокація для ВПО”).

Ініціатива реалізовується Громадським холдингом «ГРУПА ВПЛИВУ» в межах  гранту, наданого проєктом Ради Європи «Внутрішнє переміщення в Україні: розробка тривалих рішень»

Автор: адмін
ВПОпереселенціправа людинитренінги
Back To Top