skip to Main Content

Загальні збори Мережі хабів: спільно можна зробити багато хороших справ

Представники 15 організацій взяли участь у Загальних зборах Громадської спілки «Мережа хабів громадянського суспільства України» 11 серпня в Києві. Частина учасників долучилася до обговорення онлайн.

Що ми можемо робити як спілка? На що здатні впливати і змінювати? Як зробити Мережу хабів видимішою в зовнішньому просторі? Ці та інші важливі питання підіймали під час заходу.

Коротко про операційну діяльність станом на зараз, плани й ідеї розповіла Жанна Соловйова, голова правління Громадської спілки «Мережа хабів громадянського суспільства України».

«Три місяці тому змінилося правління Мережі хабів. За цей період відбулося багато змін, додалося роботи. У нас є багато ідей і планів для розвитку Мережі. Спільно ми вже зробили багато важливих і корисних справ, а можемо ще більше», ‒ сказала Жанна Соловйова.

До участі в зборах долучилася Оксана Косенко, координаторка проєкту розвитку громадянського суспільства ПРООН в Україні. Вона зазначила: «Потенційно у нас є можливість підтримати Мережу. Ми в цілому бачимо одні й ті ж виклики, які є зараз в Україні. Роботи для всіх вистачить!».

Про результати реалізації спільного проєкту «Сталий розвиток громадянського суспільства через посилення організаційної спроможності» розповіла Вікторія Золотухіна, членкиня правління Громадської спілки «Мережа хабів громадянського суспільства України».

Свої поради висловив і резюмував зустріч Айдер Халілов, експерт ПРООН із стратегічного розвитку громадянського суспільства.

Вміння і готовність домовлятися підтверджує, що бути успіху в діяльності Мережі!

Автор: olbortn
Back To Top