skip to Main Content

WORK-SHOP «Основи фасилітації» для регіональних партнерських ОГС та засідання Клубу позитивних змін

14 серпня 2018 року у місті Дніпро в Центрі підтримки громадських і культурних ініціатив «Тамариск» проведено WORK-SHOP «Основи фасилітації» для регіональних партнерських ОГС.

Участь у заході взяли представники громадянського суспільства  з Дніпропетровської області. У ході роботи учасники обмінювались особистим досвідом і професійними знаннями та навичками

Тренер Наталія Стаднійчук продемонструвала як працює фасилітація у різних соціальних групах. Особливу увагу було приділено компетенціям та навичкам, якими має володіти фасилітатор. WORK-SHOP був направлений на практичне засвоєння інструментів фасилітації та їх опрацювання у ході групової роботи.

У ході навчання учасники мали можливість аналізувати процес з позиції учасника, фасилітатора та наглядача.

У подальшому навички фасилітації дозволять учасникам ефективно організовувати обговорення складної проблеми без втрат часу та за короткий термін виконувати усі заплановані  дії із максимальним залученням учасників у процес.

Захід відбувся завдяки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні»

 

Автор: Центр підтримки громадських і культурних ініціатив "Тамариск"
Back To Top