skip to Main Content

Виборці Краматорська тепер мають доступ до онлайн-мапи приймалень депутатів міськради

Громадська кампанія «Атестація депутатів місцевих рад» запустила он-лайн-мапи для   Херсона, Львова, Рівного, Черкас, Сум та Краматорська, а також оновила онлайн-мапи місцевих депутатів Одеської області.

Онлайн-мапи містять адреси, актуальні контакти приймалень та графіки прийому депутатами міських рад. Вся інформація була перевірена шляхом особистого відвідування «без попередження» депутатських приймалень і може відрізнятися від інформації, зазначеної на веб-сайтах міських рад. Проте саме за інформацією, вказаною на онлайн-мапі, громадяни зможуть потрапити на прийом до свого місцевого депутата. Мапи доступні за посиланням https://goo.gl/WcwWpy

На думку аналітиків ГО «Точка доступу», яка реалізовує кампанію атестації депутатів у Краматорську, відповідна мапа, в першу чергу, матиме попит серед користувачів інтернет мережі. «Тепер, аби знайти громадську приймальну будь-якого депутата, не треба заходити на сайт Краматорської міської ради, шукати конкретного обранця і потім – вже отримувати інформацію щодо адреси його приймальні. Нині кожен мешканець міста може легко та швидко знаходити приймальну, яка знаходиться максимально близько до місця роботи або проживання. Водночас, завдяки сервісу гул-мапи, людина може дійти до місця депутатського прийому завдяки навігації. Це дозволяє зекономити час та значно полегшує потрапляння виборців на прийом до депутатів», – розказав аналітик ГО «Точка доступу» Ілля Перекрестов.

Також в рамках кампанії було випущено інформаційні буклети «Навідайся до депутата своєї міської ради!», які поширюватимуться у відповідних містах. В інформаційних буклетах зазначена вся актуальна інформація про графіки здійснення прийому депутатами, адреси і контакти їх приймалень.

Автор: ГО "Точка доступу"
Back To Top