skip to Main Content

Волинські активісти прокачали навички написання проектних заявок

24 учасника, представники громадського сектору Волині, практикували “Проектний менеджмент в ОГС: від ідеї до проекту”. Мінімум теорії, максимум практити + багато посмішок та звісно навики та рекомендації від Ірина Гайдучик (Iryna Gaiduchyk)

“Знання – це інструмент, який впливає на організаційний розвиток організації, а одного дня може вистрелити…”

Такими словами узагальнює тренінг «Проекний менеджмент для ОГС» голова організації «Центр юридичної допомоги» Дмитро Климук.

«Я бував на подібних навчаннях і знаю, що тут діє накопичувальний ефект. Важливо порівняти різні джерела інформації та бачення тренера, дізнаватися, що впливає на кінцевий позитивний результат, випробувати на собі дієвість порад… » – ділиться Дмитро.

«Власне на вашому тренінгу я почув нові методики щодо написання, на що робити акцент. Дізнався сайти де шукати гранти. Ми з командою вже з наступного ранку після тренінгу  передивилися усі можливі сайти та можливості. І саме ця річ (моніторинг сайтів) увійшла нам у звичку», – акцентує голова Центру юридичної допомоги.

22-24 червня в стінах Волинський Інститут Права відбувся перший #воркшоп «Проекний менеджмент для ОГС».

Команди встигли напрацювати три командні проектні заявки, знайти партнерів, знайшли для себе цікаві теми для подальшого втілення.

Команда Волинський Інститут Права бажає наснаги учасникам та побільше ідей, що “вистрілюють”.

 

 

Автор: Тамара Бащук
Луцьктренінг
Back To Top