skip to Main Content
U-Inn 2.0:RELOAD Вознесенськ МНАУ

Відбувся перший «політ» ідей студентів Вознесенського коледжу МНАУ

28 травня у Вознесенському коледжі МНАУ в рамках презентації програми розвитку молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD!

Представники мережі хабів, громадська організація Агентство економічного розвитку детально розповіла про унікальну можливість для молоді як з користю провести літо, дізнатися більше про складання та реалізацію проектів, про поняття доброчесності та інноваційної інклюзивності. Як за допомогою інноваційних ідей вирішуватиме місцеві та суспільно важливі проблеми.

В рамках презентацій був проведений Ідеатон, чотири групи студентів мали можливість підготувати та презентувати свої перші напрацювання, які своєю складовою мають IT рішення. Студенти показали свою обізнаність в мовах програмування та знаннях технологій, не менш інноваційними були ідеї: від застосування телеграм ботів до створення роботів.

Студенти та представники коледжу активно проявляли участь задавали запитання, одним з питань було детальніше дізнатися про проект що дозволив землякам з Доманівки отримали перемогу в рамках першого конкурсу інноваційних проектів U-iin в 2017 році.

Наприкінці заходу студенти були переповнені впевненості, реактивно заряджені своїми ідеями та готові поборотися за призове місце, винагороду в 200 000 тис. гривень та реалізувати свої перші проекти на благо громаді та країні.

Програма підтримки молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”.

Партнерами конкурсу U-Inn 2.0: RELOAD є Мiнiстерство молоді та спорту України, Державне агентство з питань електронного урядування України, Мережа хабів України, Центр Розвитку Інновацій – Center for Innovations Development , Громадська рада доброчесності, Freedom House Ukraine, 1991 Open Data Incubator. Представники/ці партнерів і будуть суддями конкурсу.

Деталі про Програму U-inn 2.0: RELOAD❗️
https://uinn.org.ua/

Автор: voznesensk
Back To Top