skip to Main Content

Велофікація Запоріжжя: опановуємо нові практики адвокації!

Цілком можливо, що незабаром Запоріжжя почне асоціюватися в українців не з 4-колісними малолітражками, а – 2-колісними, загальнодоступними, простими в управлінні велосипедами!

Днями в цьому чудовому місті Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” разом з “Спільно HUB” додали драйву в майбутні процеси велофікації транспортної мережі Запоріжжя.

Під час тренінгу Адвокація велоінфраструктури у Запоріжжі та області його учасники заклали підвалини для розробки дієвого крок-за-кроком плану з інформування, залучення й підтримки теми велоінфраструктури. Також тут будуть враховані питання безпеки руху на дорозі для велосипедистів та велосипеда як транспорту у місті, а не лише розваги на вихідних. Планується залучити до коаліції і інших активістів з різних сфер та разом з міською владою через діалог та дії рухатись до реалізації плану тотальної, суцільної та неминучої велосипедизації Запоріжжя!

Захід організовано ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” в рамках проекту “Створення та інституційний розвиток мережі Громадських організацій ХАБів”. Проект підтримується Програмою розвитку ООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, та реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Автор: Громадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУ
адвокаціяГромадський холдинг ГРУПА ПЛИВУ
Back To Top