skip to Main Content

«Це був день мозкового штурму», – учасниця воркшопу «Ефективна комунікація для ГО»

У 2018 році Волинський інститут права організував чотири воркшопи для громадських активістів на різну тематику. Лучанка Юлія Нікітюк була учасницею одного з воркшопів на тему  «Ефективна комунікація для громадських організацій».

Під час цього заходу Юля та інші його учасники мали змогу почути багато цікавого від тренерки Марини Говорухіної про роботу з брендом організації, стратегію, комунікаційні цілі, ключові повідомлення для цільової аудиторії, тощо та попрактикуватися у цікавих тематичних завданнях.

«Найбільше мені запам’яталася тренерка. Її аналізаторські здібності і наповненість самого заняття. Запам’яталося, як нам потрібно було з кожної ідеї учасника команди зробити одну і ми з колегою придумали «Біблію для атеїста». Це був день мозкового штурму» – ділиться своїми враженнями Юлія Нікітюк.

Дівчина працює у «Центрі національно-патріотичного виховання дітей та молоді Луцька» та відповідає за інформаційну роботу. У своїй діяльності цей комунальний заклад спрямований на формування гармонійно розвиненої особистості; виховання почуття патріотизму, духовності, національної свідомості; забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості, тощо. Юлія розповідає, що знання та навички, отримані під час воркшопу, допомагають їй у професійній діяльності:

«Навчання було для мене дуже ефективним: як в плані розвитку організації, яку я представляю, так і у формуванні особистісних компетенцій. Всі отримані знання я застосовую на практиці і це допомагає мені в побудові комунікаційної стратегії, в створенні образу організації, у спілкуванні з людьми, тощо. Зичу організаторам натхнення у роботі та рада буду взяти участь в наступних тренінгах».

ДОВІДКОВО:

Воркшоп був організований ОМГО «Волинський Інститут Права» у межах реалізації Програми «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні», яка фінансується за кошти Міністерства закордонних справ Данії і реалізується ПРООН в Україні.

Автор: Дмитро Безвербний
Волинський інститут праваВолиньворкшопПРООН
Back To Top