skip to Main Content

Тренінги для успішної реалізації стратегічних завдань організації

Стабільний фандрайзинг, ефективні зовнішні комунікації та командна згуртованість. Протягом останніх місяців Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” опановував ці напрямки під час тренінгів з профільними спеціалістами.

Завдяки цій роботі Громадський холдинг став міцнішим, згуртованішим, витривалішим й готовим до баталій з викликами, які трапляються на шляху розвитку недержавних організацій.

Ми вдячні ІСАРЄднання за допомогу у набутті нових знань, підвищенні інституційної спроможності організації й зрештою за спілкування з цікавими й непересічними людьми. Це – Тарас Фролов, що вдосконалював наші комунікаційні навички, Григорій Кравцов, який відкривав нам секрети фандрайзингу й Наталія Тюленева, яка навчала нас використовувати різноманітні методики для попередження внутрішніх конфліктів та запобігати “самоспаленню” й психологічному виснаженню.

Як наслідок ми підготували Фандрайзингову стратегію, суттєво оновили Комунікаційну стратегію, відпрацювали кілька тематичних майстер-класів. Незабаром ці стратегії затверджуватимуться на під час загальних зборів організації.

Тренінги відбувалися в межах реалізації програми “Платформа розвитку громадянського суспільства”.

Автор: Громадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУ
інституційна спроможністькомунікаціяфандрайзинг
Back To Top