skip to Main Content

Табір “Вперед і вгору!-2018” на Вінничині

23-30 липня на базі дитячого санаторію “Подільський артек” відбувся табір “Вперед і вгору!-2018”. Учасники протягом восьми днів навчалися та проводили час з користю для себе та засвоїли основи безпечної поведінки у житті!

Головною темою табору була “Протидія торгівлі людьми.” Під час табору учасники відвідали велику кількість тренінгових занять, найрізноманітніших майстер-класів, спортивних ігор, квестів, оздоровчих програм та вечірних розважальних заходів біля вогнища.  Дітям неймовірно сподобався табір, що найкраще підтверджують відгуки учасників.

Назарук Татьяна: “Це було незабутньо. Багато нових знайомств, та супер емоцій, запам’яталися найбільше практичні тренінги, коли поліція дозволила одягнути обмундирування та вчили перезаряджати зброю . Цих 8 днів зробили моє літо. Це було нереально круто. Дякую організації “Джерело надії” за таку чудову можливість”.

Ангеліна Грига: “Вперед і Вгору-2018″ – це було неймовірно, стільки цікавих занять,нових людей і багато позитивних емоцій. Вдячна табору за гарно проведений час. Найбільше запам’яталась смуга перешкод, яку організувала воєнна поліція, прямо справжнє спорядження було і загалом все таке реалістичне, а коли на завершенні перешкод запустили кольоровий дим-було неймовірно”

Даний захід  впровадженний Вінницькою обласною правозахисною організацією “Джерело надії” та відбувся за сприяння Проекту підтримки підготовки поліцейських Police Training Assistance Project – PTAP та IOM UkraineПредставництва Міжнародної організації з міграції в Україні (IOM).

 

Автор: Даніель Янова, ВОПО "Джерело надії"
ВінницяДжерело надіїдітитабір
Back To Top