skip to Main Content

В Івано-Франківську провели майстерню з оргрозвитку

30, 31 липня та 1 серпня 2018 року в Івано-Франківську відбувається перша відкрита майстерня з питань організаційного розвитку для ОГС, що працюють у ОТГ Закарпатської, Івано-Франківської та Чернівецької областей. До участі у даному заході запрошені представники 12 організацій, які зареєструвалися до участі у проекті «Разом до успіху!» та були відібрані на конкурсній основі з поміж 31 організації.

Метою проекту «Разом до успіху!», який здійснюється у рамка Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)та здійснюється Pact в Україні, є підвищення ролі ОГС у житті громади, широке та постійне залучення представників громадськості до прийняття рішень у громадах через підвищення рівня організаційної спроможності ОГС.

Усі відібрані організації пройшли процес оцінки організаційного розвитку, отримали звіт та рекомендації від експерта, а також поради щодо розробки власного плану організаційного розвитку, над яким і будуть працювати під час першої відкритої майстерні.

Під час заходу активісти організацій громадянського суспільства отримають теоретичні знання та практичні навички з основ організаційного розвитку ОГС на сучасному етапі:зокрема, розглянуть питання ефективної організаційної структури, працюватимуть над місією та баченням майбутнього для своєї ОГС, розглянуть питання залучення волонтерів та розширення членської бази та багато іншого, важливого для інституційної спроможності організації, щоб більш ефективно діяти на користь власної громади.

Автор: Оксана Кидора
Івано-ФранківськОГСоргрозвиток
Back To Top