skip to Main Content

Шукайте презентації програми U-inn 2.0 в своєму місті!

Регіональні презентації U-inn 2.0 тривають! Ми вже відвідали Черкаси, Одесу, Сєвєродонецьк та Івано-Франківськ. Завдяки підтримці Центру розвитку громад та Артема Коновалова про U-inn дізнались і в Харкові. Вже розпочались презентації і в хабах громадянського суспільства в різних куточках України. Зокрема, 29 травня “Точка доступу” в Краматорську, 28 травня, ГО Агентство економічного розвитку у Вознесенську.

Сьогодні, 5 червня о 18:00 презентація програми підтримки молодіжних інновацій U-inn 2.0 відбудеться у Вінниці (молодіжний центр “Квадрат”, вул. Театральна, 15), а також у Луцьку Молодіжний центр Волині о 18:00 чекає всіх за адресою Градний узвіз, 5/2. Презентація також запланована в Дніпрі (ГО “Центр “Тамариск”).

6 червня ГО “МАРТ” організовує презентацію в Чернігові, РОГО “Комітет виборців України” – в Рівному (об 11:00 платформа взаємодії “Простір”, вул. Соборна, 11 (головний корпус НУВГП, аудиторія №162).

7 червня о 16:30 житомиряни та житомирянки матимуть змогу познайомитись з умовами конкурсу U-inn 2.0 в Музеї космонавтики імені Сергія Павловича Корольова (вул. Дмитріївська, 5).

А о 9:00 в приміщенні Хмельницького університету управління та права презентацію програми розвитку молодіжних інновації для сприяння доброчесності та інклюзивності U-Inn 2.0:RELOAD (Restart Local Democracy) “Перезапуск місцевої демократії” організовує ГО “Подільська правова ліга”.

10 червня про U-inn 2.0 говоритимуть у Львові (організатор та деталі на сторінці ГО Центр “Жіночі перспективи”) та Острозі в Національному університеті “Острозька академія” о 12:00 (деталі на сторінці РОГО “Комітет виборців України”), 12 червня – БО “Фонд громади міста Херсон “Захист” організовує зустріч у Херсоні (о 16:00 у Hubway – Перший у Херсоні креативний простір, Перекопська, 151/4), а 14 червня – в Первомайську та Вознесенську (деталі – на сторінці ГО “Агентство економічного розвитку”).

Автор: U-inn
U-innінклюзивністьінноваціїмолодьПРООН
Back To Top