skip to Main Content

Школа Інформування та Комунікації продовжується

У Дніпрі продовжує роботу “Школа Інформування та Комунікації”. Активісти з різних областей України працюють на дводенному тренінгу “Публічні виступи і взаємодія з аудиторією”. Цікаво, що саме під час тренування публічних виступів учасникі дізналися про діяльність громадських організацій, які були представлені активістами. Коло інтересів громадських організацій дуже широке: робота з молоддю, екологія, ОТГ, робота з батьками, активістами, владою, волонтерська діяльність та міжнародна співпраця. Комунікації та плани на майбутню спільну діяльність виникають одразу під час тренінгу. Наталія Стадничук (тренер проекту) багато уваги приділяє саме практиці та формуванню навичок. Кожен учасник тренінгу залучений до діяльності, кожен має можливість в обідню перерву відвідати парк, що знаходиться поруч з отелем. Ввечері учасникі з інших місць милувались Преображенським собором, який має культурну та історічну цінність.
Взаємодія та нові знайомства вселяють впевненість в тому, що громадський сектор в Україні достатньо сильний, але ще має величезний потенціал.
Заходи проводяться в рамках проекту “Підвищення інформаційно – комунікаційного потенціалу організацій громадянського суспільства Східної та Центральної України” за фінансової підтримки Національного Фонду Демократії.
Автор: Тамариск
Back To Top