skip to Main Content

Секрети виборчих законопроектів: тренінг про актуальні законодавчі ініціативи

22 січня у Центрі управління навчанням учасників виборчих процесів Центрвиборчкому відбувся тренінг для помічників депутатів, співробітників парламентських комітетів й секретаріатів фракцій щодо підвищення рівня участі у виборах та забезпечення виборчих прав мобільних категорій громадян.

Обговорювали законопроект №6240 та інші зареєстровані законодавчі ініціативи щодо врегулювання питання обмеження в реалізації виборчих прав внутрішньо переміщених осіб та трудових мігрантів.

Захід організував Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ» в рамках проекту «Зміцнення законодавчих та виборчих процесів шляхом посилення громадської участі та надання технічної допомоги», який здійснюється Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Британської допомоги від уряду Великої Британії. Це – складова постійної спільної роботи зі зміцнення демократичного прогресу в Україні, яка підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), Міністерством міжнародних справ Канади та урядом Великої Британії.

Автор: Громадський холдинг ГРУПА ВПЛИВУ
Громадський холдинг ГРУПА ПЛИВУ
Back To Top