skip to Main Content

На Чернівеччині вчилися розбудовувати громадянське суспільство

Стратегія, стратегічне планування, операційні цілі та моніторинг…. Ці питання обговорювали учасники третьої відкритої майстерні, що відбулася 24-26 вересня на Чернівеччині. Майстерня проводилася для представників ОГС, що працюють у ОТГ. Із завершенням майстерні, завершується і другий етап проекту, який передбачав навчання громадських активістів із відібраних на конкурсній основі ОГС.

Зараз учасники спробують використати на практиці отриманні знання: підготувати власний стратегічний план, удосконалити плани організаційного розвитку, підготувати проектну пропозицію. У цій діяльності вони також не залишаться самі, оскільки працівники проекту – представники БФ «Центр громадських ініціатив» надаватимуть систематичну консультаційну допомогу. А попереду – здійснення місцевих ініціатив у громадах, обмінні поїздки для вивчення кращого досвіду діяльності ОГС у громадах та ще багато цікавого.

Разом розбудовуємо громадянське суспільство!

Даний захід проводився у рамках проекту «Разом до успіху!», який здійснюється у рамка Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні, його метою є підвищення ролі ОГС у житті громади, широке та постійне залучення представників громадськості до прийняття рішень у громадах через підвищення рівня організаційної спроможності ОГС.

Автор: Оксана Кидора
громадагромадянське суспільствоОГСОТГЧернівецька
Back To Top