skip to Main Content

Публічна лекція “Правосуддя та ре-соціалізація щодо дітей у конфлікті з законом: міжнародні стандарти та українська практика”

13 лютого у приміщенні Міністерства юстиції України відбулася публічна лекція “Правосуддя та ре-соціалізація щодо дітей у конфлікті з законом: міжнародні стандарти та українська практика”.

Наразі відбувається реформування юстиції щодо дітей у конфлікті з законом. Організатори заходу хочуть привернути увагу, що питання розвитку системи правосуддя та ре-соціалізації щодо дітей у конфлікті з законом має базуватися на міжнародних стандартах прав людини.

Доповідачі: Ельжбета Чиж, Гельсінський Фонд з Прав Людини (Варшава) та Павло Пархоменко, Бахмацький районний суд Чернігівської області.

Захід відбувся завдяки ГО МАRТ та Гельсінському Фонду з Прав Людини (Варшава) у партнерстві з Освітнім домом прав людини в Чернігові та Міністерством юстиції України в рамках проекту «Розвиток системи правосуддя та ре-соціалізація щодо дітей у конфлікті з законом в Україні» за фінансової підтримки програми RITA та Human Rights House Foundation (Осло).

Автор: Людмила Цвєтаєва
ГО МАРТре-соціалізація
Back To Top