skip to Main Content

Прес-конференція з нагоди старту XV Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA в Чернігові та області

З 21 листопада по 11 грудня у Чернігові та області відбудуться покази фільмів 15-го Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини «Docudays UA».

Головна тема цьогорічного фестивалю – “Рівні рівності”. В бібліотеках, культурних центрах та кафе міста відбудеться сім відкритих показів. Там покажуть фільми «Явних проявів немає», «Жінка в полоні», «Мовчазна війна» та інші. 22 закритих покази відбудуться у школах міста. Закриті, тому що переглядати кіно зможуть школярі, їхні батьки та вчителі навчальних закладів. В ніч на 9-те грудня в обласному молодіжному центрі переглядатимуть публічний кінопоказ нон-стоп «Ніч рівності». Триватиме все до другої години.

Про це на прес-конференції з нагоди старту кінофестивалю розповіли його регіональні координатори Андрій Волинець і Катерина Данькова.

Організатори  фестивалю в Чернігові та Чернігівській області Громадська організація «МАРТ» та Чернігівський комітет захисту прав людини представлять програму цьогорічного фестивалю в Чернігові та Чернігівській області.

Автор: Людмила Цвєтаєва
DocuDaysМАRТЧернігів
Back To Top