skip to Main Content

Поспішай подати свою ідею на конкурс молодіжних ініціатив U-Inn 2.0: RELOAD

Веб-чекер, який допомагає визначити наскільки сайт адаптований для людей з порушеннями зору. Мобільний додаток для визначення корупційних ризиків одеської міської влади. Центр для дітей з інвалідністю в прифронтовій зоні. Це лише частина проектів, які стали реальністю завдяки програмі підтримки молодіжних інновацій для сприяння доброчесності та інклюзивності в регіонах України U-Inn 2.0.

В минулому році участь у програмі молодіжних ініціатив взяли 600 учасників. 90 команд подали на конкурс свої ідеї. 6 переможців отримали фінансування та зуміли втілити свої інноваційні ідеї.

Якщо у тебе є інноваційна ідея, яка має потенціал для поліпшення доброчесності та інклюзивності демократичних процесів в Україні, ти маєш шанс отримати 200 000 грн на її реалізацію. Це може бути веб-сервіс, сайт, платформа, додаток, портал, чат-бот, проекти з використанням штучного інтелекту або аналізу даних, онлайн-ігри тощо. Головне, щоб твоя ідея сприяла доброчесності та інклюзивності у твоєму місті, селі, селищі, ОТГ, районі.

Прийом заявок на участь у конкурсі триватиме до 1 серпня.

Детальніше про програму дізнавайся тут – https://uinn.org.ua/

Конкурс молодіжних інновацій U-Inn реалізується Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй в Україні у партнерстві з Міністерством молоді та спорту України за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках проекту “Громадянське суспільство для посилення демократії та прав людини”.

Автор: admin
грантиконкурсможливості
Back To Top