skip to Main Content

У Вінниці об’єднали зусилля громади заради розвитку міста

Під час установчих зборів, громадської спілки “Мережа організацій громадянського суспільства” обрали керівників координаційної ради, метою якої є створення нових якісних змін для Вінниці на базі платформи Hub «Місто змістів».

В рамках платформи мешканці, представники ОГС, бізнесу, Вінницької міської ради, інших адміністративних органів як регіону так і держави в цілому, матимуть можливість дискутувати про розвиток міста, обмінюватися досвідом, долучатися до місцевих процесів прийняття рішень та головне – генерувати та втілювати ідеї для міста.

Присутні делегували повноваження голови координаційної ради Юрію Степанцю, голові громадської організації Nashe Podillya / Наше Поділля. Заступником став Максим Студілко , директор з розвитку вінницької обласної правозахисної організації Джерело надії / Spring of Hope.

Також Джерело надії / Spring of Hope приєдналось до спілки “Мережі організацій громадянського суспільства”.

Співпраця такого формату для нас є надзвичайно важливими, тому що Джерело надії / Spring of Hope системно працює над розвитком компетенцій громадського сектору, адже ми входимо до спілки Мережа хабів України у співпраці з UNDP Ukraine / ПРООН в Україні
#МережаХабів #Проон #UNDP

Автор: Даніель Янова, ВОПО "Джерело надії"
ВінницягромадаДжерело надії
Back To Top