skip to Main Content

На вихідних у Вінниці навчали як бути волонтером

Впродовж двох днів, 20 та 21 квітня, учасників Школи Волонтерства знайомили з основами волонтерства в Україні.

Участь у тренінгу взяли понад 20 місцевих активістів та активісток. Дводенна програма навчання дозволила не тільки дізнатися про особливості волонтерства в Україні, права та обов’язки волонтера, але й на практиці перевірити, наскільки це важливо – бути волонтером.

20-21.04.2019 – Школа Волонтерства у Вінниці

На другий день Школи учасники отримали можливість взяти участь в акції на підтримку Муніципального притулку для тварин.

«Школа Волонтерства – це унікальна можливість познайомитись з активними людьми у нашому рідному місті. Тут здебільшого збираються люди, які хочуть позитивних змін та готові віддавати заради цих змін власні сили та час. Це дуже мотивуючий проект», – зазначила Дана Янова, координаторка Школи у Вінниці.

20-21.04.2019 – Школа Волонтерства у Вінниці

Школа Волонтерства у Вінниці стала можливою завдяки організації «Джерело надії», Хабу Місто Змістів та підтримці, отриманій в рамках проекту ПРООН “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, що реалізовується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Школа Волонтерства — це національна навчальна програма, учасники якої мають можливість безкоштовно отримати знання та практичні навички волонтерства, познайомитись з волонтерами та змінотворцями свого міста. Програма реалізовується Ukrainian Volunteer Service. Більше інформації про програму – t.me/VolunteerCountry

Вінницька обласна правозахисна організація “Джерело надії”  є неурядовою та неприбутковою організацією, яка діє на території Вінницької області (Україна)  з 13 лютого 2006 року. Організація здійснює діяльність щодо сприяння соціальній адаптації громадян та членів їх родин, задоволення та захист прав і законних інтересів членів організації. Детальніше – http://springofhope.org.ua/

Автор: адмін
Вінницягромадянське суспільствоДжерело надіїПРООН
Back To Top