skip to Main Content

Ірпінь та інструменти локальної демократії

В Ірпіні відбулося обговорення з представниками/цями міської ради та громади інструменти локальної демократії, шляхи їхнього покращення через розширення прав і можливостей для ВПО, молоді, людей з інвалідністю. Також обговорювався гендерний підхід в політиках і положеннях, які діють і діятимуть тут на локальному рівні.

Координаторка проєкту “Маю вплив в регіонах” Вікторія Золотухіна відзначає, що Ірпінь – місто великої громадської активності, тому інструменти мають вдосконалюватися для розширення можливостей співпраці влади та громади, для чіткого висвітлення позиції громади щодо всіх процесів, які відбуваються в місті.


Нагадаємо, Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” проводить в містах Київської області заходи, спрямовані на підвищення обізнаності громадян про інструменти локальної демократії, які можна використовувати для посилення впливу на органи влади.

Ініціатива виконується ГО “Громадський холдинг “ГРУПА ВПЛИВУ” за підтримки проєкту Програми розвитку ООН в Україні “Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, який фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

Автор: Громадський холдинг "ГРУПА ВПЛИВУ"
Ірпіньлокальна демократіяПРООН
Back To Top