skip to Main Content

Громадські активісти стажувалися у Херсоні

27 – 29 березня у Херсоні відбулося стажування, організоване членом Мережі хабів – Фондом громади Херсона «Захист» для восьми активістів та активісток з Дніпропетровської, Донецької, Львівської, Рівненської, Херсонської і Чернігівської областей.

Вони мали можливість вивчити багаторічний досвід діяльності Фонду. Голова його правління Лариса Польська під час презентацій, інформаційних сесій і майстер-класів на практичних прикладах розкрила актуальні питання, пов’язані з місцевим фандрейзингом, інституційним розвитком організації, забезпеченням у її діяльності демократичного врядування та ефективного менеджменту.

Учасники стажування також ознайомилися з дієвими практиками й успішними історіями інших неурядових об’єднань міста, серед яких громадські організації «Сонячні діти Херсонщини», «КримSOS» і «Глобальний погляд», молодіжна ініціативна група «Кип’яток».
Неабиякі пристрасті серед стажувальників викликала гра «Світ Громад» (симулятор розвитку спільноти) і змагання у дебатах на гострі суспільні теми.

Родзинкою заходу стало знайомство з просторами громадського активізму в обласних закладах культури – універсальній науковій бібліотеці ім.О.Гончара, художньому музеї ім.О.Шовкуненка та екскурсії ними.

Херсонська
Back To Top