skip to Main Content

Дороги Миколаївщини – питання, відповіді!!!

Сьогодні у будівлі Миколаївської ОДА пройшов круглий стіл на тему “Результати моніторінгу якості відремонтованих доріг Миколаївської області”. Круглий стіл проводився Агентство економічного розвитку в рамках проекту “Моніторинг прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг України”. На захід були запрошенні представники районних державних адміністрацій та міст де проводилися роботи з середнього поточного ремонту доріг, представники Миколаївської обласної ради, Служби автомобільних доріг у Миколаївській області, журналісти.

Основна мета заходу- презентувати результати проекту з моніторингу проведення ремонтних робіт та обговорити можливості спільної співпраці всіх сторін з метою підвищення якості дорожнього покриття у Миколаївській області.
Конструктивність, бажання працювати та фаховість сторін дає надію, що стан доріг буде покращуватися з року в рік.

Ця публікація впроваджується в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», який виконується Програмою розвитку ООН в Україні та фінансується Міністерством закордонних справ Данії протягом 2015-2018 рр.
Думки, висновки чи рекомендації належать авторам та упорядникам цього видання і не обов’язково відображають погляди Міністерства закордонних справ Данії, Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй чи інших агенцій ООН

Автор: voznesensk
Back To Top