skip to Main Content

Дні сталої енергії – добра традиція нашого міста!

Агентство економічного розвитку провело декілька заходів, з метою привернути увагу мешканців міста до питання енергозбереження та екології. Першим заходом було проведення спільного «громадсько-комунально-освітнього» майстер-класу по прибиранню опалого листя у парку Січової слави. В акції прийняли участь еко активісти, громадські діячі, представники різних комунальних та освітніх закладів, ну і самі активні учасники – діти.

До проведення заходів з задоволенням долучилися заклади освіти, а саме школи. На протязі всього тижня у школах проводили уроки присвячення темі «Людина та екологія», щоб донести дітям роль впливу людини на екологію та пояснити як зменшити негативний вплив людини на природу в тому числі і в побуті.

12 та 14 листопада проводились вуличні акції на території міської лікарні та ринку, де мешканцям міста демонструвалися на прикладах, як втрачається енергія у них в будинку.

Європейські дні сталої енергії – це загальноєвропейська ініціатива, яка спрямована на підвищення енергоефективності, збільшення використання відновлюваної енергії та сприяє поширенню найкращих практик, надихає на нові ідеї, об’єднує задля цілей, пов’язаних із запобіганням змінам клімату.

Автор: voznesensk
Back To Top