skip to Main Content

Для чого потрібен Google for Nonprofits та коли він з’явиться в Україні

Розробники Google пропонують своїм користувачам безліч цікавих та зручних інструментів, які значно спрощують повсякденне життя. Одним з таких інструментів є Google for Nonprofits.

Це повністю безкоштовний сервіс, який пропонує різноманітні інструменти для некомерційних організацій. Наприклад, завдяки сервісу ви можете отримати 10 тис. доларів на рекламу своєї діяльності на платформах корпорації. Використовуючи лише цей кредит на рекламу, ви можете підвищити відвідуваність свого сайту на 5 000 відвідувачів на місяць. Сервіс також надає спеціальний акаунт на G Suite, який дає право на корпоративну електронну пошту, від 30 Гб хмарної пам’яті та безкоштовний доступ до платних сервісів. 

Google for Nonprofits відкриває для вас YouTube Nonprofit Program. Ця програма дозволяє підвищити інтерактивність відео, залучати пожертви без жодних комісій та для каналів з більше ніж 1000 підписників отримати доступ до сервісу YouTube Spaces.

Сервісом Google for Nonprofits можуть користуватися лише неурядові некомерційні організації. Урядові організації, освітні заклади, заклади охорони здоров’я та бюджетні установи не можуть отримати доступ до Google for Nonprofits. 

Процес подання заявки на доступ до Google for Nonprofits нескладний, і кожен/на може його пройти самостійно, але…

Найголовніше те, що України немає серед країн, в яких доступний сервіс. В Польщі, Румунії, навіть Росії він доступний, а в Україні – ні.

Що робити?

Мережа хабів громадянського суспільства розпочинає адвокаційну кампанію на підтримку запуску сервісу  Google for Nonprofits в Україні. Ми будемо інформувати громадськість про переваги цього сервісу для підтримки кампанії, щоб гуртом звернутися до Google for Nonprofits з проханням відкрити його для України. 

Для цього Мережа хабів запускаємо електронну петицію, підписавши яку ви можете долучитися до кампанії та підтримати прохання до Google. Текст петиції за посиланням – https://secure.avaaz.org/en/community_petitions/Google_for_Nonprofits__Vidkriti_Google_for_Nonprofits_dlya_Ukrayini/details/

Для того, щоб дізнатися більше про адвокаційну кампанію та запропонувати свої ідеї, пишіть нам на адресу ukrainehubs@gmail.com або сторінку в Facebook  (https://www.facebook.com/hubs.org.ua) чи звертайтеся до членів Мережі хабів у вашому регіоні (https://www.hubs.org.ua/pro-nas/merezha/)/. 

Ви також можете самостійно звернутися до Google. Якщо ви впевнені, що сервіс Google for Nonprofits потрібен неприбутковим організаціям в Україні (а по – іншому бути і не може =))) – зробіть наступні кроки:

 Дякуємо та сподіваємося на підтримку!

Автор: адмін
Googleінструменти адвокаціїправозахисні організації
Back To Top