skip to Main Content

У Кропивницькому презентували онлайн-курс «Взаємодія органів державної влади з громадськістю»

У понеділок, 12 серпня у  Кропивницькому, в приміщенні громадського офісу презентували  онлайн-курс «Взаємодія органів влади з громадськістю». У презентації взяли участь представники обласної юстиції, поліції та місцевого самоврядування.

Захід організували ГО  “Територія успіху” та Агенція регіонального розвитку Кіровоградської області.

Мета курсу «Взаємодія органів державної влади з громадськістю» – навчити   державних службовців сучасним принципам, механізмам та інструментам взаємодії органів державної влади з громадськістю.

За словами однієї з організаторок презентації у Кропивницькому, виконавчої директорки ГО «Територія успіху», головною метою проєкту є підтримка реформи державного управління та державної служби в Україні через впровадження найкращих практик у сфері належного управління та налагодження ефективного співробітництва державних службовців з громадянським суспільством.

Вдосконалити свої знання з комунікації і ще більше дізнатися про те, як вести діалог з громадськістю, можна зареєструвавшись на курс на сайті Prometheus за посиланням: https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+IAP101+2019_T3/about

Курс містить відеолекції, включає вивчення теоретичного матеріалу, участь у дискусіях на форумі, виконання проміжних тестів для перевірки набутих знань.  Тривалість навчання – 4 тижні.

Відеопрезентація курсу:

 

Автор: Олена Горобець
Територія успіху
Back To Top