skip to Main Content

У Херсоні відбувся тренінг для старост ОТГ та громадських активістів

Як налагодити взаємодію між владою та громадою на рівні місцевого самоврядування?

На це актуальне запитання шукали відповіді старости з об’єднаних територіальних громад та громадські активісти.

Вони стали учасниками тематичного тренінгу, що відбувся 13 листопада на базі Херсонського обласного центру перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників органів державної влади та місцевого самоврядування.

Навчальний захід провели Філенко Костянтин і Віталій Моргун, менеджери двох хабів – херсонського (Фонд “Захист”) і дніпровського (Центр підтримки громадських і культурних ініціатив “Тамариск”) відповідно.

Під час тренінгу представники влади та громадськості змогли краще зрозуміти один одного, поглибити знання про механізми участі громадян і сформувати навички їх практичного застосування.

У заході також взяв участь Дмитро Науменко, представник чернігівського хабу – ГО “MART”, яка спільно зі словацькою організацією PartnersforDemocraticChangeSlovakia та Освітнім домом прав людини здійснила підготовку тренерів у рамках проекту «Самоврядування для людей. Розвиток потенціалу місцевого самоврядування та місцевої державної адміністрації у сфері співпраці з громадськістю» за фінансової підтримки SlovakAid та Фонду домів прав людини (Осло, Норвегія).

Автор: Фонд громади Херсон "Захист"
Херсонська область
Back To Top