skip to Main Content

Реалізацію проекту «Самоврядування для людей. Посилення потенціалу місцевого самоврядування та адміністрації у сфері співпраці з громадським суспільством» успішно завершено!

22 старанних та ініціативних, небайдужих та цілеспрямованих тренерів – учасників проекту зі всієї України зібрала сьогодні громадська організація «МАРТ» в Освітньому Домі прав людини в Чернігові на підсумковій зустрічі, аби поділитись своїми здобутками під час реалізації проекту «Самоврядування для людей. Посилення потенціалу місцевого самоврядування та адміністрації у сфері співпраці з громадським суспільством».

Тренерами було проведено 44 тренінги по всій Україні з питань участі в прийнятті рішень, управління громадою, взаємодії влади і громади, інструментів і форм місцевої демократії та прав людини.

Ми щасливі, що в результаті цих тренінгів закладено фундамент для впровадження партисипаторних практик, розроблені проекти, що змінять життя всієї громади, а зали для громадських слухань замість порожніх стануть заповненими.

Підсумкова зустріч проводиться громадською організацією «МАРТ», словацькою організацією Partners for Democratic Change Slovakia та Освітнім домом прав людини – Чернігів.

Автор: Людмила Цвєтаєва
МАRТсамоврядуванняЧернігів
Back To Top