skip to Main Content

“Подільська правова ліга” презентувала річний звіт та оновлений бренд

Презентація нового бренду ГО “Подільська правова ліга” та річного звіту про діяльність організації відбулась наприкінці минулого тижня – 22 лютого. Відкритість та прозорість – це одні із основних принципів, якими керується «Подільська правова ліга».
Фактично ГО «Подільська правова ліга» розпочала діяльність 2008 року зі створення Центру правової інформації та консультацій (за фінансової підтримки МФ “Відродження”), що став одним із перших центрів, який надавав безоплатну правову допомогу громадянам.
2010 року було засновано Хмельницьку обласну громадську організацію «Подільська правова ліга». Тоді і до 2017 року основною метою діяльності організації було посилення правової спроможності громадян та захист прав людини.
2017 рік – став новою сходинкою в розвитку ГО «Подільська правова ліга», ми стали регіональним хабом громадянського суспільства (Проект ПРООН).
– ГО «Подільська правова ліга» визначила нову місію та стратегічні напрямки діяльності організації.
З 2018 року ГО «Подільська правова ліга» працює в трьох напрямках:
1) посилення правової спроможності вразливих верств населення;
2) розвиток організацій громадянського суспільства;
3) підтримка молодіжних ініціатив.
– Ми оновили статут, правління, обрали виконавчого директора;
Розмежували компетенцію між правлінням та виконавчою дирекцією
– Збільшили кількість співробітників офісу організації:
– у нас з’явився фінансовий менеджер; комунікаційний менеджер.
– затвердили адвокаційну стратегію, комунікаційну стратегію, план моніторингу та оцінки.
– окрім цього, попрацювали над створенням нового іміджу організації: оновили логотип, створили сторінку організації в мережі Іnstagram, розвиваємо сторінку організації у соціальній мережі Facebook, запустили новий сайт.
Захід відбувся за підтримки проекту Програми розвитку ООН в Україні “Громадське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні”, який фінансує Міністерство закордонних справ Данії.

Щиро дякуємо усім нашим партнерам! Разом будемо змінювати життя наших громадян на краще!Світлина від ГО "Подiльська правова лiга".

Світлина від Katerina Chaban.

Автор: ГО "Подільська правова ліга"
Хмельницький
Back To Top