skip to Main Content

Організаційний розвиток ОГС

Будь-яка успішна організація має вміти усвідомлювати та планувати власний організаційний розвиток. Тому, Центр «Тамариск» продовжує навчати громадські та благодійні організації, щоб підвищити їх спроможність. В Центрі «Тамариск» було проведено тренінг «Організаційний розвиток громадських та благодійних організацій» участь у якому прийняли громадські організації із Дніпропетровщини.

Організаційний розвиток – сучасний метод розвитку організації за допомогою роботи з людськими ресурсами, що виник на перетині психології управління, організаційної і соціальної психології, менеджменту.

Тому, під час тренінгу учасники вивчали методику оцінки розвитку ОГС. Розглядали підхід до оцінки у трьох сферах: внутрішній розвиток, програмна діяльність та зовнішня комунікація.

Також, учасники вивчали аспекти лідерства і менеджменту, а кожен потенціал розглядався в контексті організаційного розвитку. Групові вправи моделювали певний процес організаційного росту та розвитку у яких учасники могли порівнювати розвиток від невеликих груп до великих організацій.

Далі увагу було приділено до розгляду спільних принципів та цінностей без яких не може успішно функціонувати будь-яка організація під час розвитку.

Учасники у коментарях відзначали, що їм сподобались групова робота та подача матеріалу, а зміст і підхід до тренінгу був максимально зручним до сприйняття інформації.

За надзвичайно цікавий тренінг та ігрову форму освоєння навичок, учасники висловлювали вдячність провідному тренеру Центра «Тамариск» Наталії Стаднічук.

Тренінг проводиться за фінансової підтримки фонду ім. Ч. С. Мотта.

 

Автор: Тамариск
Back To Top