skip to Main Content

Навчаємось основам магії фасилітації

Думаєш як організовувати обговорення складної проблеми без втрат часу та за короткий термін виконати усі заплановані дії із максимальним залученням учасників процесу або більше? Продивився всі книжки магії, а потрібного закляття не знайшов? Тоді ми розповімо тобі секретні чари.

В башті-магії Центру «Тамариск», що знаходиться у м. Дніпро, з 19 по 20 березня 2019 року навчались маги-фасилітаційники на тренінгу «Основи фасилітації». Навчалися 20 фантастичних представників громадських організацій з Центральної та Східної України.

Наталія Стаднічук – провідний маг Центру «Тамариск» на тренінгу розповідала про роль  фасилітації та фасилітатора в громаді, а також були детально розібрані інструменти базового закляття «Facilitation» та способи їх використання.

Також, маг Наталья продемонструвала техніку перевтілення, щоб кожен учасник міг аналізувати власні дії з позицій учасника, фасилітатора та спостерігача.

Магічне навчання проводиться в рамках проекту Центру «Тамариск» 8-ої Школи позитивних змін за фінансової підтримки Фонду Ч.С. Мотта.

 

 

Автор: Тамариск
Back To Top