skip to Main Content

На Миколаївщині моніторитимуть прозорість проведення ремонтів доріг

З 4 жовтня 2018 року Агентство економічного розвитку почали реалізовувати проект “Моніторинг прозорості та доброчесності проведення ремонтів доріг України”, що реалізується за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

Основна мета проекту – залучити увагу громадськості до процесу ремонту доріг та збільшити громадській контроль за ним для того, щоб зробити цей процес більш прозорим та доступним для усвідомлення.
Основними завданнями проекту є аналіз закупок послуг з капітального та середнього поточного ремонту доріг місцевого та державного значення у Миколаївській області у Prozzoro; аналіз умов проведення тендерів; аналіз технічних завдань та обсягів робіт; виїзд на ділянки, де були проведенні роботи з ремонту та багато іншого.

6-7 жовтня було організовано перший виїзд команди ГО “АЕР” разом з технічним експертом з питань ремонту доріг на ділянки доріг Т1508 – Калинівка-Снігурівка, Т1507- Миколіїв-Парутино-Очаків, Н11- ділянка Баштанка-Казанка. Там було досліджено вже відроментовані ділянки; ділянки, що ремонтуються зараз та ті ділянки де лише йдуть підготовчі роботи. Результати проекту будуть висвітлюватися на ресурсах ГО “Агентство економічного розвитку” та інших інформаційних ресурсах.

Ця ініціатива впроваджується Агентством економічного розвитку в рамках проекту ПРООН «Прозорість і доброчесність публічного сектору» за підтримки МЗС Данії .

Автор: voznesensk
Back To Top