skip to Main Content

Конкурс для експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю»

Творчий центр ТЦК оголошує конкурсний відбір експертів з оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю» для подальшої участі у тренінговій програмі та проведенні відповідної оцінки в міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.

У межах проекту «За прозорість та підзвітність влади в Україні», що впроваджується Творчим центром ТЦК у партнерстві із Національною агенцією з питань державної служби планується створити групу експертів з оцінки та провести їх силами низку оцінок діяльності органів виконавчої влади.

Фінансова підтримка надана у рамках проекту «Підтримка реформи державної служби в Україні шляхом посилення співпраці громадськості та Уряду», який фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії та реалізується ПРООН в Україні.

Планується відібрати 20 експертів, які візьмуть участь у спеціальному триденному тренінгу з методики оцінки діяльності органів виконавчої влади за напрямом «взаємодія з громадськістю».

Навчання проводитиметься в місті Києві тренерами-консультантами ТЦК 1-3 квітня 2019 року. Кожен слухач буде забезпечений відповідними інформаційними матеріалами. Організатори забезпечують оплату проїзду учасників за умови надання проїзних документів, проживання та харчування учасників. Після участі у тренінгу з експертами буде укладено угоди на надання послуг з проведення оцінки за встановленою методологією. Експерти мають провести оцінку діяльності міністерства чи іншого центрального органу виконавчої влади за напрямком «взаємодія з громадськістю», підготувати відповідний звіт про результати такої оцінки.

Заявки на участь у конкурсному відборі необхідно подати до 25 березня 2019 р.

Кваліфікаційні вимоги:

Ступінь бакалавра/спеціаліста/магістра.

Спеціальні вимоги (бажано):

досвід проведення оцінок проектів, програм, громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади;

досвід у сфері розроблення державних програм, стратегій різного спрямування, концепцій державної політики у різних сферах;

досвід участі в діяльності громадських рад, експертних груп при центральних органах виконавчої влади

досвід у впровадженні заходів, проектів, оцінок у межах Ініціативи «Відкритий Уряд».

Необхідні знання:

організація державної влади в Україні;

законодавство з питань доступу до публічної інформації, про ;

організація взаємодії органів виконавчої влади з громадськістю;

функціонування органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Необхідні вміння та навички:

збір та обробка даних;

аналіз інформації та документації;

підготовка та написання аналітичних звітів;

організаційні та комунікативні навички;

розвинуті соціальні компетенції, що забезпечують ефективну взаємодію у професійному середовищі;

володіння українською мовою.

У конкурсному відборі не можуть брати участь державні службовці та/чи посадові особи місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, працівники органів виконавчої влади та/чи місцевого самоврядування.

Претендентам, які бажають подати заявку на участь у конкурсному відборі в групу експертів з оцінки, необхідно надіслати вичерпне резюме і заповнену анкету з урахуванням зазначених вище кваліфікаційних вимог до 12.00 за київським часом 25 березня 2019 року у формі електронного файлу на адресу info@ccc.kiev.ua з темою у форматі <Прізвище, ініціали / Експерт з оцінки>.

Комісія, до складу якої входять представники органів влади, експерти з оцінки, відбере претендентів на підставі:

аплікаційної форми претендента;

мотиваційного листа претендента;

детального резюме претендента;

Рішення Комісії буде повідомлено 27 березня 2019 року.

Де отримати додаткову інформацію:

У разі виникнення будь яких питань щодо умов конкурсу Ви можете звернутися до  Юлії Красій, менеджера проектів ТЦК, електронною поштою: info@ccc.kiev.ua або телефоном 0 800 406 411.

Автор: Творчий центр ТЦК
громадськістьекспертконкурсПРООНТЦК
Back To Top