skip to Main Content

Активісти Рівненщини вчилися ефективно комунікувати

Як активістам правильно будувати комунікацію з громадськістю, як ефективно працювати зі ЗМІ, як зробити соціальні мережі каналом трансляції та популяризації роботи громадської організації, ініціативної групи, громади. Відповіді на ці та інші питання отримали учасники тренінгу «Ефективна комунікація – запорука успішного розвитку ОГС», який відбувся в Рівному 31 жовтня.

Крім теоретичної частини, навчання базувалося на виконані практичних завдань. Зокрема, учасники тренінгу проводили флешмоб на тему важливості правильної утилізації ртутних ламп у новоствореній ОТГ. Також планували брифінг щодо захисту честі колеги-однопартійця, якого затримали ніби-то під час отримання неправомірної вигоди. І навіть організовували прес-конференцію щодо відкриття ЦНАПу в громаді.

Під час заходу тренери допомагали проаналізувати типові помилки в комунікаційній діяльності та вчили, як якісно, цікаво, а головне результативно презентувати свої ініціативи на широкий загал.

Тренінг організований РОГО «Комітет виборців України» в рамках проекту «Створення та інституційний розвиток мережі Громадських організацій ХАБів», що підтримується ПРООН в Україні в межах Проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Автор: Інформаційний відділ РОГО КВУ
активістигромадаЗМІКВУкомунікаціяОГСОТГРівнеРівненська
Back To Top