skip to Main Content

Агентство економічного розвитку допомагає в досягненні цілей сталого розвитку на Форумі “Миколаївщина на шляху до сталого розвитку”

Sergiy Averkov розповів про ініціативи Агентства, що допомагають досягати цілей сталого розвитку, а саме:

 

☑️Про екологічний конкурс “Життя без сміття”, який привчає молодь до сортування сміття;

☑️Револьверний фонд для підтримки ОСББ, що допомагає впроваджувати енергозберігаючі заходи в багатоквартирних будинках;

☑️І нова діяльність направлена на розвиток громадських організацій в регіоні, що можуть стати агентами позитивних змін.

 

Метою форуму було поширити обізнаність про Цілі сталого розвитку в Миколаївській області. Долучити широке коло зацікавлених осіб до локалізації цілей на місцевому рівні.

Цілі сталого розвитку — це дії, спрямовані на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету і забезпечити мир і процвітання для всіх людей у світі.

Участь у форумі прийняли близько 80 осіб, з яких були представники обласної та місцевої влади, органи місцевого самоврядування, ОТГ, бізнес, громадськість та студенти.

Агентство економічного розвитку допомагає в досягненні цілей сталого розвитку на Форумі "Миколаївщина на шляху до сталого розвитку"

Агентство економічного розвитку допомагає в досягненні цілей сталого розвитку на Форумі "Миколаївщина на шляху до сталого розвитку"Sergiy Averkov розповів про ініціативи Агентства, що допомагають досягати цілей сталого розвитку, а саме: ☑️Про екологічний конкурс "Життя без сміття", який привчає молодь до сортування сміття; ☑️Револьверний фонд для підтримки ОСББ, що допомагає впроваджувати енергозберігаючі заходи в багатоквартирних будинках; ☑️І нова діяльність направлена на розвиток громадських організацій в регіоні, що можуть стати агентами позитивних змін.Метою форуму було поширити обізнаність про Цілі сталого розвитку в Миколаївській області. Долучити широке коло зацікавлених осіб до локалізації цілей на місцевому рівні.Цілі сталого розвитку — це дії, спрямовані на те, щоб покінчити з бідністю, захистити планету і забезпечити мир і процвітання для всіх людей у світі. Участь у форумі прийняли близько 80 осіб, з яких були представники обласної та місцевої влади, органи місцевого самоврядування, ОТГ, бізнес, громадськість та студенти.#Агентство_економічного_розвитку #АЕР #Миколаїв

Опубліковано Агентство економічного розвитку Четвер, 11 квітня 2019 р.

Автор: voznesensk
Back To Top